Mijn vrouw door andere geneukt

Het gebeurde allemaal zo gewoon op die zwoele zomeravond. Mijn vrouw aangeschoten hangend aan mijn arm die ik om haar heen geslagen had. Ze had behoorlijk gedronken en lalde en giegelde en keek zwalkend aan mijn arm om. Ben en Tim liepen aangeschoten achter ons en Ben zwaaide en klakte met zijn tong. Hihihi giegelde mijn vrouw wat dommig. Ik keek om en lachte want ik wist wat ze wilde. Aan de bar op het feestje zei Ben, verdorie je hebt een lekker wijf zeg. Het is omdat ze van jou is anders maakte ik werk van haar. Ik lachte en hikte wat meer dronken doend als ik was, wat let je. Ben keek me aan en lachte en zei, pas maar op straks doe ik het ook nog. Ik grijnsde en keek Tim aan en knipoogde naar hem en zei wat gespeeld lallend, zou je het durven dan. Tuurlijk zei Ben lachend , ik spits haar wel even op mijn pik. Gedrie├źn lachte we en Tim zei, ze mag van mij even aan mijn pik zuigen.

Ik werd wee en werd er hitsig van want mijn diepe wens was om mijn eigen wijf eens bezig te zien met een andere kerel en het liefst nog twee ook. Ik zei, spits ze zei ik lachend en Ben vroeg, weet je het zeker. Ik knikte en zei hees, probeer het maar als het lukt. Ze zegt altijd dat ze het nooit met een ander zou doen dus ik denk, weinig kans. Dat zeggen ze allemaal zei Tim, maar als ze in haar toestand, dronken, een pik zien willen ze maar een ding. Ik lachte hees en zei, wanneer en waar. Ben lachte na het feestje op het industrieterrein daar staan altijd lege en open vrachtwagens. Daar nemen we haar als ze geil is. Ze is altijd geil zei ik lachend mijn tong expres laten overslaan. We hebben namelijk niet zoveel sex meer vandaar. Prima zei Ben, en jij ? Wat bedoel je vroeg ik. Kijk je toe of loop je door. Ik wil het zien zie ik lachend. Je wilt toekijken hoe je wijf kronkeld en kreund zei Tim en ik knikte. Dat hebben wel meer mannen, soms doen ze mee en soms willen ze ook geneukt worden. Ik lachte en zei, neuken nee pijpen misschien en de mannen lachte. Ik keek om toen we door de donkere straten liepen richting het industrieterrein en Ben floot zachtjes naar Sandra mijn vrouw. Ze keek weer om wankelde en lachte en ik zei zacht, volgens mij willen ze wat terwijl we langzaam het industrieterrein opliepen verlicht door enkele lantaarns.

Ze giegelde hoog en zei , ikke niet hoor. Ik lachte en zei, volgens mij wil je best wat, volgens mij ben je wel een beetje hitsig. Ze lachte en sprak lallend, dat ben ik toch altijd. Ik lachte en zei, wat let je, of durf je het niet. Ze lachte en keek me beneveld aan. Ik verwachte harde weerstand maar ze zei lip spelend, pas maar op straks doe ik het ook nog. Maar zei ik plagend, je wil wel maar je durft het niet. Ze lachte schalks kijkend en knikte. Moet ik je helpen zei ik zacht. Hoe zei ze mij geil aankijkend. Ik zei, ik trek gewoon je rokje omhoog dan kijken ze wel dacht ik zo. Ze lachte giechelend. Ik zei zacht, kom op laat je eens gaan. Ik zag haar slikken en dacht, het gaat goed en ik zei hees, je bent echt geil he. Ze knikte en keek als een verlegen meisje naar de grond. Zacht zei ik, kom op en laat je neuken geile hoer. Ze keek mee aan haar stem trilde en zacht zei jaahh oh toe. We liepen nu pal bij de vrachtwagens, ik keek om en stak een duim op. Ze hadden me wel zien praten met haar en vermoedde dat ik haar bewerkte. Mijn hand gleed over haar bil omlaag en zacht zei ik, je rok gaat omhoog. Ze keek me gespannen aan en slikte en ik pakte de zoom van haar strakke rok vast en trok die langzaam omhoog tot boven haar kruis die vanachter zichtbaar was. De mannen floten en riepen, verder verder en ik keek Sandra aan, ze slikte en ik zei, je word geneukt teef en ze keek me trillend aan en knikte. Ik trok in een ruk haar rok vanachter de hoogte in die van voor ook over haar buik omhoog gleed. Ze stond compleet in haar kleine slipje en ik duwde haar met dwang het laadperron op en liep zo de vrachtwagen in gevolgd door de geile Ben en Tim. Ik zei, kom op hoer voorover jij en ze deed het. Tim ging voor haar staan en opende zijn gulp, ze keek er kwijlend naar. Tim zei pak hem en je krijgt hem en ze opende zo Tims bovenste knoopje, zijn pik sprong stijf uit de broek omhoog en Tim duwde hem zo in haar bekkie die gewillig open ging.

Ze kokte en pijpte eerst zacht toen pakte ze de pik vast en trok en pijpte wilder en wilder. Ik maakte plaats voor Ben, ik genoot toekijkend hoe ze Tim wild slikkend en zuigend pijpte. Ben ging achter haar staan en ontblootte haar kont en kut door haar slipje in een ruk kapot te trekken. Ze kermde jaah jaahhhh en keek even om naar Ben die zijn grote pik ontblootte. Jah jah hijgde ze kermend en haar benen sprijdend haar kutje openend voor de grote pik die zich richte naar haar open kier. Ze sidderde en riep, jah neuk me neuk me gek, ik wil hem ik wil hem. Af en toe keek ze me aan en lachte als ik naar haar knipoogde. Ze riep hijgend, je wil het zien kijk dan vies mannetje, kijk hoe ik geneukt wil worden en ze lachte schamper mij vernederend. Maar ik voelde me niet vernederd, ik vond het prachtig om te zien hoe Ben zijn pik in haar kutje stopte. Ze kermde hapte naar adem en draaide wellustig met haar kont en kut. Ben stootte hard in haar en ze zoog heel wild smakkend aan Tims pik die schokte en ik zag dat hij klaarkwam vol in haar bek. Ze kokhalsde slikte en kwijlde. Ze was al neukend van haar kleren ontdaan op haar rokje na dat op haar rug zat. Haar tietjes sloegen alle kanten op ze kermde en zweette en riep jaahhh met het geil aan haar kin hangend jaah spuit me vol spuit me vol. En Ben spoot schokkend zijn zaad in haar en ze kermde en ik wist dat ze al een paar keer klaargekomen was maar het warme zaad in haar maakte dat ze weer kwam.

Ze kermde heel luid en ik keek snel even om het hoekje van de vrachtwagen naar buiten. Gelukkig geen mens te zien. Ben en Tim wisselde van plaats en Sandra zoog Bens pik weert heel snel stijf en het sprookje begon van voor af aan. Ze kermde en riep, neuk me gek neuk me gek, meer wil ik meer. Ze sidderde en schokte wild bij iedere stoot. Haar mond hing scheef open en ze gromde en kermde. Ben riep je bent onze hoer en ze jammerde jah jah alles alles. Ik grijnsde want ik hoopte dat het niet bij die keer bleef. Ik was spontaan klaargekomen door het geile geneuk van mijn eigen vrouw. Haar natte kut verlangend zien draaien om meer haar tieten omvat door Tim die zijn pik dieper en dieper in haar stootte. Tim gromde en riep, morgen weer teef je komt je komt of anders zetten we alles op internet. Ik keek op en lachte en pakte mijn HP en nam foto’s van hun terwijl ze bezig waren. Sandra kermde en zei hijgend en huilend van genot, jah jah niet op internet ik doe alles alles . Ben lachte grommend en spoot zo in Sandra’s mond, ze kokte en dronk zijn geil al slikkend op tot de laatste drup. Ik nam de foto’s en genoot toen ook Tim haar kut voor de tweede keer vulde met geil. Ze kermde voelde en glibberde en stond op tussen Ben en Tim en lachte nog na bevend van genot. Ze keek me aan en sloeg de ogen neer. We leken allemaal niet eens zo dronken meer en ik lachte. Ze keek op en lachte en zei zacht. Je wou het zien he. Ik knikte en lachte en ze zei zacht, ik wou dit al jaren met jou goedvinden. Ik durfde het nooit omdat ik je niet wil verliezen. Maar nu, ik wil alles en keek Ben aan. Ben zei zacht, je bent onze hoer en slaaf en je gaat elke week twee keer doen wat we willen. Ze knikte en zei , ik wil een tegengift. Wat is dat vroeg Ben. Ik wil hem wijzend op mij, zien hoe hij jullie pijpt. Ik keek verbaasd en lachte, jij vies mens. Ze lachte en zei , jij wilde mij zien neuken en ik wil jou zien pijpen en misschien ook meer net als ik. Ik lachte en zei, pijpen oke neuken nee. Ben zei zacht maar scherp. Je vrouw is onze hoer en jij bent onze teef ook. Gesnapt. Ik knikte en besefte dat ook ik hun slaaf was.

2 gedachten over “Mijn vrouw door andere geneukt”

 1. top verhaal.
  na lang aandringen van mij, is mijn vrouw ook geneukt door een gescheiden kennis van ons, nog niet in mijn bijzijn.
  t begin is er.
  ook hij spuit zijn zaad in mijn vrouws kut.
  over een tijdje , dan komt t er wel van dat ik ga toekijken.
  ik wil wel is zien hoe hij mijn vrouw af neukt

Een reactie plaatsen