Ontmoeting met Zoë


Ik ken Zoë sinds mei 2008. Zoë is een vriendin van mijn toenmalige latrelatie Andrea. Andrea en Zoë kenden elkaar uit de modellen wereld. Ze deden allebei erotische fotoshoots. Andrea heeft Zoë toen aan mij voorgesteld. Andrea en ik hadden een nog vrijere relatie dan ik nu heb met Zoë, we woonden dan ook niet bij elkaar (Andrea woont in Antwerpen) en lieten elkaar volledig vrij als we sex met iemand anders wilden hebben.
Op de een of andere manier was de avond waarop ik haar leerde kennen een ontzettend geile avond, achteraf hebben we vaak tegen elkaar gezegd dat het gewoon zo moest zijn aangezien we allebei van die geile vrouwen zijn.
We hebben het nog regelmatig over die avond aangezien ik Andrea nog steeds regelmatig zie en we gaan nog steeds super met elkaar om. Andrea blijft zelfs nog regelmatig bij ons slapen. We halen de herinneringen over de bewuste avond nog vaak op.
Ik had Andrea door mijn drukke werkzaamheden heel de week nog niet gezien en was die avond dan ook ontzettend geil en had verschrikkelijk veel zin in sex met haar. We hadden afgesproken om met twee nieuwe vriendinnen uit het modellenwereldje van Andrea uit eten te gaan, één van die twee vriendinnen was dus Zoë. Ik had haar nog nooit ontmoet, dus vandaar. Ik had die avond eigenlijk helemaal geen zin om uit eten te gaan, ik was eigenlijk liever samen met Andrea thuis gebleven en lekker van haar lichaam willen genieten, ik verlangde zo naar sex met haar.

Ik droeg die avond een kort spijkerrokje, een kort strak bloesje en laarzen met hoge hakken. Omdat ik zo geil was had ik onder mijn rokje een string met een open kruisje aan. Andrea had in een leuk restaurant gereserveerd, waar we gelukkig in een rustig hoekje zaten. We ontmoeten Zoë en Stephany voor het restaurant, op een of andere manier had ik direct een klik toen ik Zoë in haar ogen keek. Ik had ook direct van, ooohh wat een zalige meid! Ze zag er echt fantastisch uit, haar heerlijke uitdagende koppie met dat prachtige gitzwarte haar, een lichaam waar iedere vrouw van droomt. En ze had een rokje aan met een strak bloesje wat niets ter verbeelding overliet. Ik was spontaan verliefd op haar. Ik raakte nog meer opgewonden dan ik al was. In het restaurant zat Andrea gelukkig naast mij. Ik was blij dat ze haar hand onder mijn rokje schoof, daar verlangde ik al een week naar. Ik was zo geil dat ik snel mijn benen uit elkaar deed. Andrea had direct in de gaten wat ik wilde en heeft mij in het restaurant gevingerd. Zoë zat recht tegenover mij, zij had in de gaten wat Andrea met mij deed en ik kon haar ogen zien dat ze ook geil was. Terwijl we elkaar recht in de ogen keken zat ze zich ook ongegeneerd te vingeren. Wat een supermeid! Toen ik klaar kwam, keek ze mij breed lachend diep in mijn ogen, het deed mij bijna smelten op dat moment. Nadat we heerlijk gegeten hadden en elkaar wat beter hadden leren kennen, gingen we naar een café. Waar ik mezelf al snel niet meer in kon houden en heerlijk begon te vrijen met Andrea. Ik moest haar kutje voelen! Terwijl we tegen de bar stonden, deed ik haar jurkje wat omhoog en haar string opzij en vingerde ik haar heerlijk, het geil liep over mijn handen. Ze was ook ontzettend geil. Terwijl we onze monden op elkaar drukten, kwam ze dan ook heerlijk klaar. Ze vroeg me hoe het kwam dat ik zo vreselijk geil was. Ze vroeg me of ik misschien te weinig geneukt had afgelopen week. Maar dat was zeker niet het geval. Ik geilde gewoon op haar, en sinds vanavond ook op Zoë. Ik vertelde haar dat ik ook vreselijk opgewonden raakte van Zoë en dat ik haar een ontzettende mooie, maar zeker ook een ontzettend spannende meid vond. Andrea had dat al gedacht en gezien. Ze vertelde dat zij er eigenlijk al van te voren zeker van was dat het tussen Zoë en mij goed zou klikken.

Na een tijdje met Andrea gekletst te hebben, moest ik Zoë beter leren kennen. Ik ging dan ook bij haar aan de bar staan. Ze vertelde mij dat ze 25 jaar was, single was en werkte als managementassistente. Af en toe doet ze ook wat erotisch modellenwerk, voornamelijk bikini’s en lingerie, maar ook heel af en toe hardcore. Ze vertelde mij dat ze Stephany en Andrea zo ook had leren kennen. Andrea had haar verteld wie ik ben en wat ik allemaal doe. Ze vond het wel knap dat Andrea en ik een dergelijk open relatie hadden en dat wij zo van sex met andere mensen konden genieten. Vooral het feit dat ik ook nog 2 avonden per week aan privé ontvangst doe vond ze wel spannend. Ze vond het knap dat ik aan mijn sexuele gevoelens toe gaf en het dan ook nog voor geld deed. Ze gaf toe dat ze er zelf ook regelmatig over droomde en er ook regelmatig aan dacht om in een privéhuis te gaan werken of privé te gaan ontvangen. Ze was het op kantoor helemaal beu en vond er niets meer aan. Daarnaast genoot ze ook van sex vertelde ze, maar ze twijfelde nog over de te zetten stap. Je stapt ten slotte toch over een grens. Ik vertelde haar dat ze haar gevoel moet volgen. Ons gesprek werd dan ook steeds intiemer en ze vertelde me dat ze ook exhibitionistisch is en zich graag als een slet gedraagt. Ik zei haar dat ik dat al door had. We glimlachten naar elkaar en gaven elkaar een lekkere tongzoen. Toen de dj een lekkere plaat opzette, gingen we naar de dansvloer. We dansten lekker dicht tegen elkaar. Onze borsten kwamen met onze harde tepels tegen elkaar. Ik voelde de erotische spanning tussen ons groeien. Ik wilde haar! Een dergelijk mooie meid, donker zwart haar en sprekende ogen en een fantastisch lichaam.

We pakten elkaar vast bij elkaars billen en begonnen te tongzoenen. Toen het nummer afgelopen was zijn we terug aan de bar gaan staan. Zoë kwam met een been tussen mijn benen staan. Terwijl ik haar rokje een beetje omhoog trok, merkte ik dat ze niets onder haar rokje droeg en ging met haar natte kut over mijn been. Ik voelde mijn been ondertussen natter en natter worden. Zoë trok ook mijn rokje wat omhoog en ging met haar vinger door mijn schaamlippen. Ik gleed ook met mijn hand onder haar rokje en stopte 2 vingers in haar heerlijk natte kut. Ze fluisterde in mijn oor dat ze mijn kut wilde proeven en of ik zin had met haar naar een rustiger plekje te gaan. Natuurlijk zei ik ja. Ik keek even naar Andrea en zij knikte mij bevestigend toe. We besloten naar beneden te gaan, naar het toilet. We gingen het achterste en redelijk schone toilet binnen en ik draaide de deur op slot. We begonnen elkaar direct hartstochtelijk te zoenen. Zoë ging op haar hurken voor mij zitten, deed mijn string uit en begon mij heerlijk te beffen, in no time kwam ik klaar. Toen was het haar beurt, we draaiden om en heb ik haar lekker gebeft, ze had toen al een piercing in haar clit waarmee ik zalig kon spelen. Nadat ze klaar gekomen was, keken we elkaar in de ogen en wisten we dat het goed zat tussen ons. We wilden gewoon elkaar en besloten naar mijn huis te gaan. Boven in het café vertelde ik Andrea dat ik met Zoë naar huis wilde, gelukkig vond ze dat geen probleem en gaf ons allebei een heerlijke tongzoen en wenste ons veel plezier. Andrea is pas ’s ochtends thuis gekomen, ze was met Stephany mee gegaan en heeft ons lekker met rust gelaten. Thuis zijn Zoë en ik direct in bed gedoken en hebben de hele nacht sex gehad. Het was een van de heetste nachten uit mijn leven, ik heb toen wel zo ontzettend genoten, het was echt ongelofelijk, het was net of we elkaar al jaren kenden.

Op zondag besloten we dat Zoë direct bij mij zou komen wonen, maar wel haar appartement in Antwerpen aan zou houden ivm haar modellen werk. Op maandag heeft ze haar baan als managementassistente opgezegd en een week later is ze in een privé huis in Den Haag gaan werken. Een aantal jaren later is ze ook begonnen met privé ontvangst bij mij thuis, dat scheelt haar iedere dag wel veel reistijd. Op die manier kunnen we onze klantjes ook van dienst zijn als ik geen tijd heb of als de klant een voorkeur heeft voor een vrouw met zwart haar. En daarnaast kunnen we nu ook trio’s aanbieden, zonder dat we een andere vrouw moeten vragen. Van te voren moest ik dit altijd met Rebecca regelen, maar zij heeft ook haar eigen klanten, dus dat was niet altijd makkelijk. Nu met Zoë is ideaal. Ik heb toen ook een extra ontvangstkamer laten maken, zodat we allebei onze eigen kamer hebben. Dit gaat echt goed. Het voordeel voor Zoë is dat ze privé zelf bepaald wat ze wel en niet doet. In het privé huis moet ze zich aan de regels houden, zoals bijvoorbeeld verplicht neuken met condoom. Thuis bepalen we het zelf, als we graag zonder neuken, doen we dat en hoeven we aan niemand verantwoording af te leggen. In een privé huis krijg je al snel scheve gezicht en zien ze het als valse concurrentie. Meiden onder elkaar he… We voelen ons allebei ontzettend lekker met ons huidige leven en genieten volop. Af en toe heb ik zelfs weleens het idee dat Zoë echt de ware voor mij is, ik heb mij in vorige relaties nog nooit zo lekker gevoeld als nu met haar.

Gelukkig is ook onze relatie met Andrea goed gebleven, ze gaat zelfs nog regelmatig met ons naar privé feestjes. Ik was daar in het begin wel een beetje bang om, maar gelukkig heeft ze nu een ontzettend lekkere Zweedse vriendin en is ze ook gelukkig, want het is gewoon een ontzettend lieve meid.

Meer over Tanja weten of boeken voor een paydate? http://tanja1969.blogspot.nl

Een reactie plaatsen