Beste vriend van mijn broer afgezogen

De beste vriend van mijn broer is een ontzettend mooie kerel en hij roept allerlei opwindende gevoelens bij mij op. Ikzelf ben homofiel en ben er erg trots op. Normaal gesproken heb ik niet van die intense gevoelens bij een man, het moet over het algemeen een tijdje bij mij groeien voordat ik het echt goed vind voelen. Maar de klik bij John, zo heet hij, was er meteen, Ik wilde hem beter leren kennen en uiteindelijk kreeg ik daar ook een keer de kans toe. Hij kwam bij ons thuis op bezoek om met mijn broer op stap te gaan, maar die was er nog niet, het liep op het werk allemaal wat meer uit dan normaal. Dat gebeurt wel eens en ik vond het dit keer helemaal niet erg, het was eerder een soort van zegen die uit de lucht kwam vallen. John en ik begonnen wat te kletsen en op een gegeven moment zag ik die ene blik in zijn ogen die ik zo graag had willen zien. De geilheid droop van zijn blik af, maar wat moest ik nou doen?

Ik was alle moed bij elkaar aan het verzamelen om uiteindelijk tegen hem te kunnen en durven zeggen dat ik voor hem viel, maar voordat de woorden mijn mond konden verlaten, greep hij mijn hoofd beet, keek mij even diep in de ogen en begon hij mij intens te kussen. Ik voelde zijn tong tegen mijn lippen en ik schudde de verbazing van mij af, opende mijn mond en liet zijn tong tussen mijn lippen toe. We zoenden naar mijn gevoel voor een eeuwigheid en ik merkte dat ik hem niet los kon laten, maar omdat ik merkte dat hij meer wilde doen, stond ik dat toe. We waren elkaar aan het strelen, onze handen wisten niet waar ze naartoe moesten omdat we elkaar overal wel wilden aanraken. Ik maakte zijn broek los en trok deze heel speels en langzaam naar beneden en hij deed hetzelfde bij mij. Toen we uiteindelijk naakt voor elkaar stonden, moesten we allebei een beetje lachen, maar kort daarna werd het al snel weer een stuk serieuzer. Ik trok zijn pik heerlijk rustig af, terwijl hj op de bank ging zitten en ik tussen zijn benen kon kruipen. Ik speelde met mijzelf en nam zijn eikel uiteindelijk tussen mijn lippen en begon heel langzaam en teder aan zijn eikel te zuigen, waarna er steeds meer van zijn leuter in mijn mond verdween, tot hij haast in mijn keel leek te glijden. Helaas kon ik dat niet hebben, dus hield ik het maar zo diep mogelijk. Hij liet zijn handen door mijn haren gaan en ik merkte dat ik hierdoor steeds wilder begon te zuigen. Mijn handen speelden met zijn behaarde balzak en ik hoorde hem zwaarder ademen en zijn lichaam spande zich aan, waarna er een explosie in mijn mond leek plaats te vinden. Ik slikte alles gulzig door en precies op dat moment, nadat ik alles in mijn keel had gekregen, kwam mijn broer binnen.

We wisten onszelf geen houding te geven, maar uiteindelijk schoten we in de kleren, Ik ben maar even weggegaan en heb die twee alles uit laten praten. Ze hebben nu inmiddels al twee weken niet meer gesproken, maar ik denk dat het uiteindelijk wel weer goed zal komen. Hoewel het tussen mij en John nog niet zo heel erg zeker is.

Een reactie plaatsen