Homo zoekt echte kerel

Mannen hebben mij als man altijd al mateloos geïnteresseerd en dat heeft zich op volwassen leeftijd uiteindelijk geuit op seksueel gebied. Ik val gewoon niet op vrouwen. Ik vind ze leuk, lief en aardig, maar ik moet er gewoon niet aan denken dat ik op een gegeven moment met een jongedame in bed zou liggen om haar eens flink diep in haar natte doos te palen, om het maar even op seksverhalen niveau te zeggen.

Ik moet het hebben van lekkere pikken en strakke kontjes, heerlijke mannen die mij met hun mond klaar laten komen, ruwe handen die mijn pik af zullen trekken zodat ik over het eelt op hun handen kan spuiten. Dat is wat ik wil, dat is wat ik zoek en ik hoop eigenlijk heel erg stiekem via dit schrijven aan zo’n man te komen. Ik wil gewoon een echte kerel, geen doorsnee homofiel die verwijfd met mij kleren gaat kopen en met mij naar de musical wil gaan. Ik ben zelf al zo en dat is al erg zat haha. Ik wil een kerel die mij eens flink af kan neuken, om het maar zo te zeggen. Een relatie is niet iets waar mijn ambitie ligt, maar mocht het er wel uit voortkomen dan hoor je mij zeer zeker niet klagen. Mijn kontje is lekker nauw en ik wil dat jij mij daar eens flink in gaat neuken. En maak je niet druk als je pik een beetje langer of dikker dan het standaard model is, ik kan een heleboel hebben. En ik houd er best wel van als het daar een beetje zeer doet als je mij neemt. Ik zou nou ook weer niet uit willen scheuren, zo erg is het ook weer niet, maar een flinke oprekking van mijn strakke anus is welkom! Ik moet gewoon ene man hebben die mij kan nemen en die het goed vindt als ik hem ook verwen.

Ik houd er enorm van om een pik tot achterin mijn keel te zuigen. Maar dat is natuurlijk niet het enige. Ik vind pijpen zalig en ik kan het echt heel lang doen, zonder dat je klaar gaat komen. Ik heb er heel erg veel ervaring in en zou je dat met alle plezier willen bewijzen. Ik zou je best willen nemen, maar ik ben zelf het liefst het vrouwtje in het homo stel. Ik wil genomen worden en als het even kan hard. Ik ben een fan van ruige seks, dus haren trekken, slaan en dat soort dingen is geen punt, als het maar geen misbruik wordt. Dus plezierige klappen zijn goed. Ben jij die ene kerel waar ik naar op zoek ben? Sorry als jullie een ander verhaal hadden verwacht, maar misschien zal ik er nog wel eentje schrijven als ik het met één van jullie het gedaan. Dan weet ik zeker dat het een goed verhaal zal zijn die veel gelezen wordt. Ook wil ik aan de eigenaar van de website zeggen dat ik verder enorm van de homo verhalen hier geniet en dat ik zelf mijn uiterste best zal doen om hier een regelmatige bijdrage te leveren. Maar dat is natuurlijk ook een beetje afhankelijk van wie en hoeveel mensen er op dit bericht/verhaal zullen gaan reageren. Ik hoop een boel, want eerlijk gezegd ben ik zo geil als boter vandaag.

1 gedachte over “Homo zoekt echte kerel”

Een reactie plaatsen