Tepelspel 1

Eerder schreef ik over dat ik door Theo mijn tepels ontdekte. Onlangs ging ik weer eens naar de sauna in Den Haag. Het was leuk er na zoveel jaar weer eens te zijn en nog net zo spannend als destijds. Mijn hart klopte me in de keel bij het betreden van de ruimte. Onder de douche en naar het Turks bad. Daar zit altijd wel een man met zijn pik te spelen en ja hoor, ook dit keer. Ik zette me naast deze man neer en keek naar hoe hij zijn lul vasthield. Hij wilde niet dat ik hem hielp werd me direct duidelijk dus schoof ik wat op en genoot van die andere hitte.

Na verloop van tijd kwam er een andere, oudere man binnen met een behoorlijk grote pik. Die man kwam naast mij zitten en keek me aan. Hallo zie hij en ik groette terug. Hij legde zijn hand op mijn knie en kneep er zacht in. De man bog voorover en wilde mij kussen. Ik raakte nog hevigre opgewonden en gaf toe an het verlangen gekust te worden door een man. Voor mij de eerste keer want al die tijd afgehouden en het was heerlijk. Mijn pik groeide per seconde en leek te barsten zo geil werd ik. Ik probeerde de man mijn tepels te laten voelen maar het was geen tepelman. Ik vroeg de man of ik hem mocht pijpen en nam zijn grote geslacht, inmiddels ook gegroeid, in mijn mond. Wow, dat was lang geleden en ik was het pijpen niet verleerd. Zacht kreunde mijn vriend en ik zoog wat harder en nog wat steviger. We werden beiden geiler en geiler en plotseling stond er iemand naast ons die graag wilde meedoen. Mijn nieuwe vriend pakte de andere man bij zijn ballen en trok hem naar zich toe en begon op de pik van de man te zuigen. Het was geil om daar naar te kijken.

Pijpende mannen vind ik sowieso spannend om te zien. Ik hou er zelf ook van zoals je wel begrijpt maar als de aandacht verdeeld moet worden vind ik het minder leuk en liet dat weten aan mijn vriend. Die was zo bezig met de amdere man dat hij geen sjoege gaf en voor mij reden om te vertrekken uit het Turkse bad. Op weg naar de douche. Het was wat drukker geworden viel me op en ik stapte de stoomcabine binnen waar zes of zeven mannen, geloof het of niet, allemaal met hun pik in de hand zaten te kijken naar wie er binnen kwam. Een mooi gezicht trouwens. Eén wenkte mij en vroeg zacht of we samen naar boven konden. Boven zij cabines waar je, afgezonderd van de rest, kunt vrijen. Ik liep achter mijn nieuwe held aan naar boven en kroop, na hem, de cabine in. Bijna omiddelijk begon de man te kussen en te strelen maar zich ook met mijn tepels bezig te houden. Hij zei dat hij direct gezien had dat ik tepelgeil was. Doordat ikzelf zeer regelmatig met mij tepels speel zijn ze groot en hard en dik geworden. Daardoor had de man bedacht dat hij mij wilde helpen. Het is altijd moeilijk. Van mezelf denk ik dat ik min of meer onderdanig ben en dus zelf op de knieen moet maar deze man wilde mij plezieren en ik weet nog steeds niet of ik dat prettig vind. Ik vermoed dat de man dat ook voelde. We raakten aan de praat en besloten het gesprekje aan de bar voort te zetten. Op een bapaald moment zei de man dat hij weg moest. Ik heb de douche opgezocht en ben nog een keer naar boven gegaan om in de cabines te kijken. Op weg naar boven kwam een andere man naar beneden met dikke tepels en een grote lul onder een bierbuik. Ik werd weer knettergeil en dacht dat ik op die pik wel wilde zuigen. Dat had de man ook bedacht want hij zie tegen mij dat ik mee moest naar de stoomcabine. Eenmaal daar pakte hij me bij mijn nek en dwong me zijn lul in de mond te nemen.

Ik werd geil en als was in zijn handen. het voelde alsof ik een slaaf was (denk ik) en vol overgave likte ik zijn pik en ballen. Lager bromde hij en voor ik het wist lag ik zijn gladde aars te likken. Het was heerlijk en mijn pik barstte bijna van geiligheid. Niet alleen vanwege mijn pijpen maar ook omdat hij mijn tepels vond en daaraan draaide en trok. Deze man had heerlijke vingers en handen en een lekkere kont en ballen. Ik pijpte hem vol overgave en het duurde en het duurde en ik bleef maar geil want mijn tepels kregen aandacht en de volle laag en toen was het zover dat hij zei mij te willen neuken. Dat had ik tot dat moment alleen met Kees gedaan, nee, was ik door Kees genomen. maar waar Kees bescheiden was in de afmeting van zijn lul was deze man aanzienlijk groter geschapen. Mijn ervaring beperkte zich tot Kees en dat ik, met voldoende olie, twee vingers in mijn reet kan duwen. Mijn nieuwe vriend had er verder geen boodschap aan en trok venijnig hard aan mijn tepels en zei dat ik voorovergebogen moest gaan staan. Zonder pardon schoof hij zijn dikke lul in mijn reet. opmerkelijk was dat het geen pijn deed maar dat zal ook gekomen zijn door mijn eigen opwinding en het feit dat ik ontspannen raakte toen hij mij voorover dwong. Hij neukte eerst voorzichtig maar alleengs harder en het was heerlijk. Echt heerlijk. D kwam klaar, haalde zijn lul uit mijn reet en vertrok. Mij geil achterlatend. Zo gaat het soms in de sauna…

Een reactie plaatsen