Tepelspel is heerlijk

Na mijn avontuur met Kees was het een tijd rustig in mij. Ik neukte wat met mijn vriendin, masturbeerde regelmatig en voelde tevredenheid met mijn bestaan. Maar ineens was daar weer de onrust… het zoeken naar seks met een man kon weer beginnen. Aanvankelijk in het park, bij de Vlietlanden en nog zo wat plaatsen en via de 06 lijnen die er speciaal voor zijn. Via zo’n 06 lijn kwam ik in contact met Theo. Theo is een homoman uit een naburig dorp en Theo nodigde mij uit voor een kop koffie. Ik weet nooit wat het brengen zal maar deze avond (en Theo) vergeet ik niet meer en nu, jaren later, heb ik nog steeds plezier van mijn ontmoeting met Theo. Je ontmoet vreemde mensen met vreemde gewoontes. Theo is een man die graag, voordat ie vrijt, onder de douche gaat.

Hij vroeg mij met hem onder de douche te stappen… Dit alles na de beloofde kop koffie en nadat de spaning zich had opgelost natuurlijk. En onder die douche zag ik een stevige, behaarde man met een kleine pik die mij zei dat ik zijn pik(je) in de mond moest nemen. Zoals ik al zei in mijn verhaal over Kees denk ik dat ik klein geschapen ben. Vergeleken met de pik van Theo heb ik een reuzepik. Maar wat Theo aan lengte tekort komt geeft hij aan genot terug. Terwijl ik hem pijpte voelde ik zijn handen mijn borst strelen en enkele ogenblikken later over mijn tepels die, vreemd genoeg?, onmiddelijk reageerden. Het begin van een genotsgevoel. Ik rilde een beetje en dat was voor Theo het signaal om er wat steviger mee om te gaan en hij kneep venijnig hard in mijn tepels. De genotsgolf die dit veroorzaakte was voor mij ongekend. Mijn pik steigerde en ik voelde warmte en een grote geilheid over me komen. Ik werd zo geil ervan dat het niet lang duurde dat ik klaarkwam… Jazeker, en van de spanning die seks met mannen mij geeft maar zeker ook van het spel met mijn tepels door Theo.

Nog steeds ben ik bezig met mijn tepels en ik heb inmiddels een verzameling klemmen en klemmetjes en zet mijn nagels erin en trek er hard aan soms en zelfs mijn huidige vrouw vindt het lekker om ermee te spelen, zoals zij geil wordt als ik met haar tepels speel trouwens. De ochtend na mijn avond met Theo werd ik wakker met eem tintelend gevoel in mijn tepels en met een heel harde pik. Onder de douche zag ik ineens knijpers liggen en dacht dat ik die dan maar op de tepels moest zetten. Het gevoel benaderde dat van de avond ervoor. Pijn die overgaat in genot.. Tepelspel is heerlijk.

Een reactie plaatsen