Ton

Ton is een nu 65 jarige man uit het westen van het land. ik leerde Ton kennen in de supermarkt. ik had niet in de gaten dat Ton gay is. Ton vroeg of ik eens een kop koffie kwam drinken. Ik liep veel hard in die tijd en op één van mijn rondjes begon het heel erg hard te regenen. op dat moment was ik bijna bij het appartement van Ton. Ik belde aan en zowaar, Ton vroeg via de intercom wie er voor zijn deur stond en na het noemen van mijn naam zei hij dat ik boven kon komen.

Ton heeft een geweldige buik (daar ben ik gek op) en droeg een t shirt en joggingbroek, hij verontschuldigde zich voor zijn outfit terwijl ik daar stond in mijn trainingsbroek en drijfnat shirt. Ik geef je even een droog shirt zei Ton en liep zijn slaapkamer in. Of ik koffie lustte of dat ik aan iets anders toe was? Er heerste een sfeer in huis die ik kende maar waarvan wist ik op dat moment niet. Ton en ik raakten aan de praat en in no time spraken we over zijn echtscheiding en kinderen en werk en vertelde hij dat hij ontdekt had dat mannen leuke wezens zijn. erger, hij had homoseksuele gevoelens bij zichzelf ontdekt en dat kwam er een beetje wanhopig uit. Wat moest hij en wat wilde hij? Op die vragen had ik geen antwoord. Ton wilde voor zijn kinderen niet weten dat hij misschien homo was. Ik opperde dat hij dan misschien biseksueel was… maar nee, het stadium biseksueel was hij al gepasseerd en hij begon te slikken alsof hij elk moment in huilen uit kon barsten.

Kom, zei ik, we drinken nog een bier en dan moet ik echt gaan. Maar ik kom graag terug Ton. Ik vind je aardig en je verhaal spannend… maar dat laatste zei ik niet tegen hem.
Er gingen enige weken overheen voordat ik weer aan Ton dacht. Via zijn mobiele nummer smsde ik hem dat ik veel aan hem gedacht had en of hij tijd en zin in koffie had. Kom maar langs schreef hij terug en zo gezegd zo gedaan… Ton droeg opnieuw t shirt en joggingbroek en maakte een opgeruimde indruk. Hij vertelde dat hij vrede had met de situatie maar ook dat hij straks meer bezoek verwachtte. Wij dronken koffie en op het moment ik zei dat ik ging zodat hij met het bezoek pakte Ton mij vast en trok met zijn andere hand zijn joggingbroek naar beneden. wauw… zoiets had ik niet eerder gezien. Een vette, halfharde worst hing over de rand van zijn broek.
Duidelijk was wat Ton wilde en wat Ton op dat moment wilde wilde ook ik. Ik zakte door ijn knieen en nam zijn dikke lul in mijn mond. Ik was nog niet goed en wel bezig of de deurbel ging. Ton zei dat hij open moest doen, trok zijn pik uit mijn mond en liep naar de voordeur.

Gepraat in de hal en welkom en kom binnen en dit is Pier…. hallo Pier, ik ben Theo. Ik kende Theo natuurlijk van een eerdere ontmoeting, die waarin hij mij mijn tepels liet ontdekken. De rest laat zich raden. Het werd een hete middag met de kleine pik van Theo, de grote lul van Ton en pijpen en neuken en trekken en geilen en alles wat mannen kunnen doen met elkaar… het was erg lekker allemaal en geil ook. Ik ben nog enige keren bij Ton geweest en het was steeds gezellig en ontspannen en best ook wel geil soms, tot ik tijdens mijn rondje hardlopen Ton tegenkwam met een andere man. Ik zag aan zijn ogen dat hij mij niet wilde kennen. Ik liet Ton met rust en holde door. Ik heb Ton nooit meer gezien maar denk nog regelmatig aan die dikke lul van hem en de eerste momenten van zijn coming out waar ik bij was…

Een reactie plaatsen