Mijn liefde voor vrouwen

Mijn liefde voor vrouwen, als vrouw zijnde, is heel erg groot. Ik ben lesbienne en ben daar ook heel erg trots op, maar ga ook niet per se op de barricade staan. Ik ben gewoon blij en gelukkig met wie ik ben en hoe ik doe en hoe ik mij voel. Maar om heel eerlijk te zijn is dat in de slaapkamer meteen weer een heel ander verhaal. Als ik met mijn vriendin het bed induik om lekker te gaan vrijen, dan zijn er geen remmingen en houd ik mij ook absoluut niet in. En op zulke momenten ben ik dan ook heel blij dat ik lesbienne ben. Want als vrouw de liefde met een andere vrouw bedrijven, dat is ongekend. Daar kan echt geen enkele man tegenop. En geloof mij, ik heb het geprobeerd.

De meeste mannen waren best wel okay, maar op één of andere manier konden ze mij gewoon niet plezieren. En ik verlangde gewoon meer en meer naar een mooie, lieve en vooral ook lekkere vrouw, die mij gewoon alle kanten van lesbische sex kon laten zien. Op een gegeven moment kwam ik dan ook Liesbeth tegen. Zij was mijn eerste echte verovering. Ik had het weliswaar al eerder met vrouwen gedaan, maar niet op een manier waarbij ik er echt moeite voor had hoeven doen. Daarmee bedoel ik dat het escort meiden waren ,waar ik met veel plezier van heb weten te genieten. Maar Liesbeth was iemand waar ik moeite voor had gedaan en die mij zag zitten voor wie ik ben.

Op een gegeven moment heb ik haar meegenomen naar mijn huis, waar ik haar op de slaapkamer mij heb laten verwennen. Want dat was wat zij wilde, niet ik. Ik had zelf allerlei plannen met haar, maar zij wilde daar niet aan. Ze vond mij zo leuk dat ze mij wilde verwennen. Nou, dat heeft ze zeker gedaan! Want ik voelde die heerlijke natte tong over mijn schaamlippen glijden, ze goed nat makend, waardoor ze vanzelf meer gezwollen raakten. Daarna heeft ze mij heel langdurig liggen vingeren. Ik genoot van haar handen, haar lange vingers in mijn kutje en alles wat ze nog meer deed, wat ik gewoon niet kan omschrijven maar wat magisch aan leek te voelen. Ik kon wel janken van genot, zo heerlijk was het. Daarna begon ze mij uitvoerig te beffen. Ik voelde die lekkere tong tussen mijn schaamlippen, diep mijn kutje penetrerend en langzaam maar zeker mijn klit betastend. Ze likte mij op de beste manier die ik ooit had beleefd en ik kwam meerdere keren klaar. Ik lag werkelijk uitgeput op bed, maar genoot nog van de massage die Liesbeth mij gaf. Ik viel in slaap, werd de volgende morgen in haar zachte, lieve armen wakker en toen hebben we nogmaals gevreeën. Ik ben nu niet meer met haar, maar heb wel heel veel lekkere en leuke en ook romantische dingen met haar beleefd. Ik ben blij dat ik haar toen heb leren kennen, want sinds die samensmelting van onze lesbische liefde, weet ik dat er niets beter is dan mijn liefde voor vrouwen, die ik altijd maar blijf voelen.

Een reactie plaatsen