Een vakantie winnen

Een aantal maanden geleden heb ik een vakantie gewonnen via Facebook. Allemaal heel erg leuk en ik ben dan ook meteen op reis gegaan, aangezien ik zelf mocht bepalen wanneer ik zou willen. Uiteindelijk ik dus op reis naar het land van bestemming, lekker alleen, geen gezeur om mijn hoofd maar gewoon een tijdje voor mijzelf, hoewel ik wel mensen mee had mogen nemen. Ik vond het prima zo en ben blij dat ik het op die manier heb opgelost, aangezien ik op een gegeven moment dus gewoon met een hele leuke meid in het vliegtuig zat. We gingen samen lekker kletsen en zij bleek ook in hetzelfde hotel als mij te zitten. Ik vertelde haar bij aankomst welke kamer ik had en dacht er verder ook helemaal niet meer bij na, toen ik een uurtje of twee later ineens iemand op de hotelkamerdeur hoorde kloppen. Bleek het gewoon die meid te zijn, gekleed in een hele mooie en niets verhullende bikini.

Ze kwam gewoon mijn hotelkamer binnen en zonder wat te zeggen, duwde ze mij op het bed en klom op mij. “Ik vind je zo ongelooflijk lekker, ik wil nu met je naar bed”, hijgde ze. Ik dacht dat het een grap was, maar deze meid meende het, aangezien ze haar top al uit deed en ik zo naar die enorme joekels van borsten aan het kijken was. Ik greep die kans met twee handen beet en ook haar borsten werden op die manier door mij aangepakt. Ondertussen wurmde zij zich, al zittend op mijn schoot, uit haar broekje en wist ze mijn pik uit mijn korte broek he halen. Ze greep hem beet en al snel was ik zo hard als maar zijn kan. Ze liet zich over mijn lul zakken en ik denk dat ik nog nooit zo een lekkere strakke kut om mijn lul heb gevoeld. Ze reed heel erg langzaam op en neer en liet haar handen op mijn borst leunen. Ik had ondertussen mijn mobiele telefoon te pakken en begon te filmen. Vond ze niet eens erg. Ik hen het filmpje trouwens nog. Ik filmde hoe haar sappige poesje over mijn lul zakte en op en neer bewoog, haar tieten die geil begonnen te schudden en de rest van haar natuurlijk ook. Ik deed de telefoon achter haar ne filmde haar zalige kontje dat ook op en neer aan het rijden as. Daarna zette ik haar meteen op handen en voeten en begon ik haar op mijn hotelkamer heerlijk diep van achteren te naaien. Ik trok aan haar haren, liet haar achterom kijken en mij smeken om meer, terwijl ik alles tot in detail filmde.

Ik kwam uiteindelijk over haar heerlijk geile kontje klaar en het zaad schoot ook op haar onderrug. Wat was dat een geil mokkel zeg. Dat lichaam, echt perfect ook. Ik heb haar nummer trouwens ook gekregen, omdat ik haar nog graag zou willen ontmoeten. Tot op heden hebben we via WhatsApp contact en voor de rest nog niet ontmoet, maar het gaat zeker weer gebeuren. Overigens hebben we op die vakantie verder veel plezier met elkaar beleefd, zowel in bed als met gewone alledaagse dingen, hoewel seks daar natuurlijk ook onder valt.

Een reactie plaatsen