En de tijd stond stil

“Dit gaat werken”, zei hij nog eens tegen zichzelf. “ik weet het zeker. Na al die testen”. De reden dat Ruud deze woorden keer na keer tegen zichzelf als een mantra herhaalde waren de zenuwen. Stel dat het net nu niet ging werken. Dan stond hij mooi voor paal. Figuurlijk en letterlijk. Ruud draaide het volume van de autoradio iets harder. De zon scheen, het was een zomerse avond het was rustig op de weg. Hij had nog een half uurtje te gaan voordat hij bij Famke aan zou komen.
Famke… alleen de naam al bezorgde Ruud gevoelens van opwinding. Iedere keer dat hij aan Famke dacht voelde hij tintelingen over zijn rug. Maar vooral zijn pik reageerde sterk op de gedachten aan haar. In de tijd dat Famke en hij nog een seksuele relatie hadden kon hij al zijn onderdrukte geile energie bij haar kwijt. Ruud is een seksueel zeer dominante man.  Voor hem is de meest geile seks de seks met een vrouw die zich volledig aan hem onderwerpt. Die zich wil laten gebruiken. Misbruiken. Een vrouw die zowel geestelijk als lichamelijk afhankelijk is van zijn grillen op dat moment. En Famke was zo’n vrouw.
Was. Want Famke is degene die de seksuele relatie op een gegeven moment heeft beëindigd.
Volgens eigen zeggen kreeg ze meer dan alleen seksuele gevoelens voor Ruud. En omdat de relatie tussen hen beiden geen ander doel had en zou hebben dan het botvieren van elkaars lustige fantasieën vond zij het beter om deze seksrelatie te stoppen.
Ruud heeft hier altijd van gebaald. Zelfs nu, vele jaren later, bezorgen de herinneringen aan de seks met Famke Ruud nog altijd geile momenten.
En daarom is het Famke op wie Ruud zijn nieuwe speeltje het eerst wil uitproberen.
Ruud komt aan bij het appartementencomplex waar Famke woont.  Hij stopt langs de kant van de weg, voor de voordeur van het complex. Via social media heeft hij ontdekt waar en wanneer Famke sport. Als hij het goed heeft zou zij binnen nu en een kwartier naar de sportschool moeten vertrekken. Het moment waarop het plan in werking treedt komt nu snel dichterbij. De zenuwen gieren Ruud door de keel. Het is toch weer een paar jaar geleden dat Ruud Famke heeft gezien. Zijn fantasieën over Famke hebben in deze jaren vele vormen aangenomen. En nu komt dan eindelijk het moment dat hij één van deze fantasieën gaat laten uitkomen. En als dit werkt, heeft hij nog genoeg plannen met haar.
Terwijl Ruud zo mijmert over Famke, gaat de deur van het appartementencomplex open. En jawel, daar is Famke. Ze loopt naar buiten, een sporttas in haar hand. De deur valt achter haar dicht. Famke draagt een strak stretchbroekje en een strak lichtgroen sportshirtje, dat haar schouders bloot laat. Ze kijkt omhoog naar de zon, knijpt haar blauwgrijze ogen wat dicht tegen het licht, kijkt weer naar voren en begint naar haar auto te lopen.
Dít is het moment, denkt Ruud. Hij bedwingt zijn zenuwen, pakt het apparaatje en duwt op de knop. Op dat moment verstilt de wereld om hem heen. Hij stapt uit de auto en kijkt om zich heen. Yes, denkt hij. Het heeft gewerkt!
De tijd, de wereld, alles. Het is stopgezet op het moment dat Ruud de knop in duwde. Niets en niemand beweegt nog, behalve hij zelf. Het schoolmeisje dat net langs de auto fietste zit nog steeds op haar fiets, mobieltje in haar hand. Roerloos. Een donkere jongen in trainingspak, rond de 17 jaar, rond de 1,90 meter, breedgeschouderd, liep net langs het pad voor het appartementencomplex. Een grote hoofdtelefoon op zijn hoofd. Stijf en stil staat hij op dezelfde plek.
Hij kijkt naar Famke. Ook zij staat roerloos, stil, machteloos in het midden van het pad. Sporttas in haar ene hand, de autosleutels in de andere. Een serieuze blik op haar gezicht.
Nu hij ziet dat het heeft gewerkt, begint bij Ruud de geilheid het te winnen van de zenuwen. Langzaam loopt hij naar Famke toe, tot hij vlak voor haar staat. Zijn gezicht tot op enkele centimeters van haar gezicht. Hij zwaait met zijn hand voor haar ogen. Geen reactie. Dit is te gek, denkt Ruud. Hij kust haar voorhoofd. Dan haar neus. En ten slotte legt hij zijn lippen op de lippen van Famke. Ze voelen warm en wat vochtig. Met zijn tong duwt hij Famkes lippen iets van elkaar en kust haar. Zijn handen heeft hij ondertussen op haar heupen gelegd.
Ruud zet een stapje achteruit. Dit is geweldig, denkt hij. Ik ga hier zo van genieten. Famke kan veel willen en mij vertellen, maar ze is nu overgeleverd aan mij. Volledig. Al zou ze willen met heel haar hart, ze kan nog geen hand opsteken om mij af te weren.
Met de geilheid komt ook de seksuele agressie meer en meer naar boven. Zijn dominante lustgevoelens beginnen grotere vormen aan te nemen nu hij beseft dat hij de volledige controle heeft over Famke en iedereen om hem heen.
Hij loopt om Famke heen. Ze ziet er nog steeds goed uit vindt Ruud. Als hij achter haar staat duwt hij zijn stijve pik, die ondertussen klemt in zijn spijkerbroek, tegen Famkes kont aan. Hij pakt haar armen, trekt deze omhoog en legt ze om zijn nek heen. Haar borsten, die al heerlijk klein en stevig zijn komen hiermee nog meer nog boven toe. Hij legt zijn handen op haar buik en beweegt langzaam naar boven. Hij omvat haar borsten en voelt dat haar tepels reageren op zijn aanraking. Ze worden stijf. Erg stijf. Verrek, denkt Ruud. Zijn gevoel was dus juist. Op de een of andere manier voelt Famke dus wel wat er gebeurt. Ze is alleen niet in staat om er tegen in te gaan. Ruud krijgt een superieur gevoel. Hij kneedt haar stevige borsten. Dan legt hij één hand om haar nek. Stevig. Zijn gevoel van macht wordt groter.
Hij trekt haar shirtje uit. Een sportbehaatje komt tevoorschijn. Ook deze trekt hij uit. Hij bekijkt haar borsten. Ze zijn nog net zo mooi als in zijn herinneringen. Hij pakt ze vast en kneedt ze. Likt rond haar tepels en kust deze. Ze staan mooi fier overeind. Ruud laat zijn hand naar beneden zakken. Hij wrijft over haar heup, langzaam in de richting van de binnenkant van haar benen. Hij legt zijn hand tussen Famkes benen. Het voelt heel warm, tegen het hete aan op die plek. Is het de warmte zelf of zou het toch geilheid zijn van Famke zelf? Hij begint over het kutje van Famke te wrijven. Daarbij kijkt hij Famke strak aan. Ziet hij nu reactie? Haar ogen kijken altijd al een beetje zaadvragend, maar is dat nu misschien meer dan anders?
Dan voelt hij vochtigheid tussen Famkes benen. Krijg nou wat, denkt Ruud. Er zit een donkere plek van het vocht op haar broekje. Ruud trekt de strakke stretchbroek naar beneden, net als de slip hieronder en trekt deze uit.
Famke staat nu volledig naakt, op het pad voor haar appartementencomplex. Machteloos. Volledig aan mij overgeleverd. Ruud geniet even van dit beeld.
Ondertussen doet zijn stijve pik pijn door ruimtegebrek in zijn spijkerbroek. Hij trekt zijn broek en shirt uit en staat dan ook naakt op het pad. Hij gaat weer voor Famke staan. Plotseling slaat hij met de vlakke hand Famke in het gezicht. “Dat zat er aan te komen, kut dat je er bent!” roept hij. “Mij al die jaren afduwen, weigeren, afweren. Dit krijg je er van. Daar word je nu voor gestraft! Ga jij me eerst maar eens lekker pijpen, kreng!”. En hij duwt haar met beide armen op haar schouders naar beneden. Ze zakt op haar knieën. Met zijn handen zet hij Famkes mond open. Hij pakt zijn pik in de hand, legt zijn andere hand in de nek van Famke en duwt zijn pik langzaam in haar mondje. Haar lippen sluiten zich automatisch om zijn pik. Het voelt heerlijk warm. Met zijn hand nog in haar nek duwt hij haar hoofd meer naar voren terwijl hij tegelijkertijd zijn pik meer naar voren duwt. Hij zit nu helemaal tot achterin haar keel.  Hij trekt haar hoofd aan haar haar een beetje naar achteren zodat Ruud haar ogen kan zien. Ziet hij nu iets wanhopigs in haar blik? Het boeit hem niet. Hij voelt zich steeds geiler worden.
Hij neukt Famke steeds harder in haar keeltje. Er loopt een sliert slijm uit haar mondje. Ruuds pik is nu enorm hard. Na een poosje stopt hij. Er staan tranen in de ogen van Famke. Ruud glimlacht gemeen. Wacht maar, denkt hij. Je zult nog echt gaan huilen straks.
Hij pakt Famke, die nog op haar knieën zit, met één hand bij haar keel vast en tilt haar omhoog. Famke hield wel van een beetje ruwheid bij de seks, dus Ruud voelde geen remmingen bij haar.
Ruud tilde Famke van de grond en droeg haar naar de auto. Daar legde hij haar op de rug op de motorkap van een grote auto. Haar benen zette hij aan weerskanten uit elkaar met de voeten op de rand van de motorkap. Hij had nu een mooi uitzicht op de vochtig glanzende kut van Famke. Die zag er strak en uitnodigend uit. Geschoren, alsof ze bezoek verwachtte. En misschien was dat ook wel zo, dacht Ruud. Maar daar wilde hij nu niet aan denken.
Ruud kreeg een idee. Hij liep naar de donkere jongen en sleepte – tillen ging niet, hij was veel te zwaar – hem naar de voorkant van de motorkap. Ruud draaide het hoofd van Famke in de richting van de jongen. Hij pakte haar hand en hield deze tegen het kruis van de jongen. Hij liet de hand op en neer wrijven. Het duurde niet lang voordat hij een bolling zag verschijnen in de trainingsbroek van de jongen. Hij liet Famke stoppen, ging achter de jongen staan en trok zijn broek naar beneden, net als zijn moderne, strakke boxer. De pik van de jongen was bijna helemaal stijf. Hij was nogal groot en besneden. Je hebt geluk Famke, dacht Ruud. Dit is een goede pik voor jou.
Hij duwde de jongen vooruit tegen de motorkap, zodat de pik van de jongen het gezicht van Famke raakte. Ruud pakte een hand van Famke en sloot deze om de ballen van de jongen. Het waren flinke ballen en ze had haar hele hand nodig om ze vast te houden. Nou, dacht Ruud, die zitten vol. Ik ben benieuwd. Hij deed de mond van Famke open, waar nog steeds wat slijmslierten van zojuist aanhingen en schoof haar hoofd over de pik van de jongen heen. En liet haar hoofd heen en weer bewegen over de pik. Hij zag dat het diep doorduwen wat meer moeite kostte vanwege de grootte van de pik van de jongen, maar Ruud had vandaag geen genade voor Famke. Toen het pijpen eenmaal in gang was gezet, concentreerde Ruud zich op de kut van Famke. Deze lag er nog open en bloot bij.
Ruud voelde met zijn vingers of Famkes kut klaar was om geneukt te worden. Hij wreef langzaam met een vinger langs haar schaamlippen en tegen haar klitje. Het vocht bleef op zijn vinger zitten. Ze was helemaal klaar voor hem. Hij pakte zijn pik en zette hem tegen de kut van Famke. Hij duwde zijn pik langzaam naar binnen. Haar kut voelde strak, warm en heerlijk vochtig. Dit was het kutje dat hij zich herinnerde.
In plaats van zich inhouden pakte Ruud de benen van Famke vast om houvast te hebben en begon haar hard te neuken. Ondertussen zag hij dat de pik van de jongen groter was dan hij dacht. Hij paste niet geheel in de mond van Famke. Toch probeerde Ruud dat wel. Hij duwde haar hoofd nog iets harder naar voren zodat de pik van de jongen nog dieper in haar keeltje werd geduwd. De slierten slijm dropen langs haar mondje naar beneden op de motorkap.
Ruud keek de jongen aan. Hij durfde te zweren dat hij, naast een soort machteloosheid, ook geilheid in zijn ogen zag.
Hij pakte de borsten van Famke vast en begon ze hard te kneden. Ze voelden heerlijk stevig. De tepels waren ze hard als beton.
Plots zag Ruud een soort trilling door de jongen heen gaan. Hij kwam klaar. En hoe. Zijn pik bleef nog heen en weer gaan in Famkes mond en werd zo helemaal leeggezogen. De sperma van de jongen verdween deels in het keeltje van Famke, deels liep het langs haar mondhoeken, over haar hals naar beneden. Zodra de jongen niet meer trilde, pakte hij het hoofd van Famke op en trok het aan haar haar wat naar achteren zodat de pik uit haar keeltje verdween.
Tijd voor een ander standje, dacht Ruud. Hij pakte Famke van de motorkap. De sperma liep nog uit haar mondje, over haar kin. Ruud draaide Famke om en legde haar nu naar voren toe op de motorkap. Hij positioneerde haar zo dat ze met haar benen wijd en haar kontje naar hem toe stond. Van de aanblik van haar goede kont kreeg de geilheid een nog grotere dimensie. Hij kreeg een idee. Hij had Famke eerder in haar kontje geneukt, maar dat was even, niet diep en nogal pijnlijk voor haar. Maar toen kon ze zich nog verzetten. Nu kan ze dat niet. En die kans wilde Ruud niet voorbij laten gaan.
Met een vinger ging hij langs de kut van Famke. Deze was zo nat dat er veel vocht op zijn vinger bleef zitten. Deze vinger liet hij langzaam in het kontgaatje van Famke verdwijnen. Omdat Famke zicht niet kon verzetten en dus ontspannen bleef, kon de vinger in zijn geheel het kontgaatje in. Zonder weerstand.
Ruud wilde niet langer wachten, pakte zijn pik, die ook nat was van het kutvocht van Famke, en duwde hem tegen het kontgaatje van Famke. Voordat hij doorduwde, pakte hij het hoofd van Famke op en trok het aan haar haar wat naar achteren, zodat hij haar in de ogen kon kijken. Hij zag de wanhoop en machteloosheid in haar ogen, naast de tranen en toch ook geilheid. Natuurlijk voelde ze zijn pik tegen haar kontgaatje. En moest ze weten wat er ging gebeuren.
Terwijl Ruud Famke zo in haar ogen keek, duwde hij zijn pik langzaam in haar kontgaatje. Het gaatje opende zich niet moeilijk. Hij stootte langzaam tot diep in haar kontje. Tranen welden op in haar ogen. Hij liet zijn pik nu heen een weer glijden. Wat voelde dit heerlijk strak. Ruud liet Famkes hoofd weer op de motorkap zakken en concentreerde zich op het neuken van haar kontje. Hij pakte haar heupen vast en liet zijn voorzichtigheid varen. Hij neukte haar nu hard. Zijn pik gleed steeds sneller heen en weer haar kontje in en weer bijna uit. Hij liet zijn pik helemaal verdwijnen in haar kontje, stootte een keer extra door en liet hem daarna weer terugkomen.
Toen hij voelde dat hij bijna klaarkwam, trok hij zicht terug uit Famkes kontje. Hij keek even naar haar. Daar lag ze dan. Machteloos, met haar benen wijd en alle gaatjes uitgeweid en gebruikt, naakt op een motorkap. Buiten op straat.
Ruud pakte Famke van de motorkap. Hij zette haar op haar knieën op het gras voor het complex.
Haar mondje stond nog open van zojuist. Hier maakte Ruud gebruik van door zijn pik er weer diep in te duwen. Hij pakte het hoofd van Famke vast een neukte haar in haar mondje. Hard en genadeloos. Zijn pik verdween tot diep in haar keeltje. De tranen liepen nu over haar wangen en vermengden zich met het sperma van de jongen en haar eigen slijm.
Ruud voelde dat hij klaar kwam, haalde zijn pik uit haar keeltje en trok zich af. Toen hij klaarkwam spoot hij zijn sperma over haar gezichtje heen. Haar gezichtje leek wel een slagveld van om een plaats strijdend neukvocht. Sperma, tranen en slijm. Het was een gezicht dat gebruikt was. Het sperma liep over haar gezicht, langs haar hals en over haar borsten naar beneden. Hij keek even naar dit heerlijke schouwspel.

Na enige twijfel, omdat hij nog geilheid in zich had, duwde hij Famke naar achteren waardoor ze op haar rug in het gras viel. Hij duwde haar benen uit elkaar en liet zich hier tussen zakken. Haar kutje leek zich meteen te openen voor hem. Of verbeeldde hij zich dat maar?
Terwijl hij zijn vingers over de schaamlippen liet gaan, liet hij zijn tong zijn vingers volgen. Hij liet zijn tong om en over het klitje van Famke gaan. Deze was behoorlijk gezwollen. Geil sletje ben je ook, dacht Ruud. Dit wond hem op en hij begon haar wat fanatieker te likken.
Op een gegeven moment voelde Ruud een trilling door Famke heen gaan. Ze kwam klaar. De trilling was nogal heftig, dus ze vond het blijkbaar lekker, dacht hij.
Nadat ze klaar was met trillen stond Ruud weer op. Nog eenmaal keek hij om zich heen. Daar stond de jongen, nog steeds tegen de motorkap met een nu slappe pik. Voor hem lag Famke, vol met slijm, tranen en sperma. Geneukt, gebruikt. Naakt op het gras voor haar appartement.
Ruud had nog veel meer fantasieën die hij wilde laten uitkomen. Meer mensen die hij voor het spel wilde gebruiken. Maar voor nu was zijn geilheid even bevredigd. Hij liep naar zijn auto en stapte in. Hij voelde zich heerlijk voldaan. Het had gewerkt, dacht hij. Eindelijk. Wat had het lang geduurd. Met een tevreden blik zette hij zijn zonnebril op, startte de auto en zette de radio aan. Hij draaide de parkeerhaven uit en wachtte nog even voor hij de tijd weer liet lopen.

Een reactie plaatsen