Na het sporten met Peter neuken in zijn auto

Zijn naam was Peter en hij is de enige man waar ik een keertje mee ben vreemdgegaan. Het bleef ook bij die ene keer, ook al zou hij het misschien wel meerdere keren met mij willen doen. Ik ook wel met hem, maar ik kan het gewoon niet maken. Ik heb een heel erg lieve man en ik hou echt super veel van hem, ik wil hem niet verder kwetsen. Hij weet dan ook niets van mij en Peter af. Gelukkig is hij naar een andere stad verhuist en kom ik hem nooit meer tegen, ook niet online. Ik heb hem van al mijn social media gehaald en dat is maar beter ook, zo kan ik ook niet in de verleiding komen.

Hoe we elkaar hadden ontmoet is mij niet meer duidelijk, het was in ieder geval ver voordat we met elkaar gingen neuken. Maar de dag dat het gebeurde, die vergeet ik nooit meer. We waren aan het sporten, hij ging naar dezelfde sportschool als ik (waar we elkaar ook ontmoet hebben herinner ik mij nu ineens) en na het douchen stonden we buiten en zou ik op mijn fiets springen om naar huis te gaan, toen hij mij aanbood om met de auto te gaan. Aangezien ik de volgende dag toch weer zou gaan sporten, kon ik zo met hem meerijden en dan de fiets mee naar huis nemen. Vond ik een goed plan. We reden naar mijn huis, althans dat was de bedoeling. Want onderweg, toen we bij een stoplicht stonden, begonnen we ineens te zoenen. Waarom dit was, geen flauw idee, een vonk van geilheid die oversprong misschien? We reden daarna niet meer naar mijn huis en ook niet naar zijn huis, maar ergens naar een bos, vlak in de buurt. Daar parkeerde hij de auto en deden we de stoelen naar achteren en begonnen we echt te vrijen. Onze kleren trokken we uit, ook al kostte dat best wel wat moeite zo in de auto. Maar dat was het waard, zo vond ik op dat moment. Ik trok zijn harde pik af en nam hem in mijn mond, waarna hij mij net zo lang ging vingeren tot ik klaarkwam.

Ik kwam op zijn pik zitten, met mijn rug naar hem toe. Ik vond het wel iets hebben, naar buiten kunnen kijken terwijl ik op een harde lul aan het rijden was. Misschien zou ik nog iemand zien en zou ik hem al rijdend met mijn ogen verleiden. Ik was in een heel andere mindset dan normaal, ik dacht anders en voelde mij echt als ene sletje. In ieder geval reed ik op die manier op zijn harde knots. Ik voelde die heerlijke leuter diep van binnen en reed harder en sneller, tot hij mij ineens tegenhield, omhoog drukte en zijn lul tegen mijn anus drukte. Het was aan mij of ik mij zou laten zakken of niet. En ik deed het. Zijn enorm dikke pik schoof met moeite mijn darmkanaal in maar het lukte. Ik was wel vaker in mijn kont geneukt, dat scheelde een heleboel.

Ik draaide mij al rijdend om, geen idee hoe ik dat zo snel en best wel gemakkelijk voor elkaar wist te krijgen, maar het lukte. Ik keek hem diep in de ogen terwijl hij mijn kontje uitwoonde, net zo lang tot hij mijn darmen vol ging spuiten. Ik voelde dat kleverige goedje diep van binnen en genoot zo, dat ik er ook weer door klaar begon te komen, een natte plek op zijn stoel achterlatend, precies tussen zijn benen in. Daarna zijn we naar mijn huis gegaan en aangezien mijn man nog niet thuis was, besloot ik snel te gaan douchen en alles goed schoon te maken. Ik voelde mij schuldig, zodra hij door de voordeur kwam en daarom heb ik hem die nacht ook maar flink in de watten gelegd. Wat dat aangaat zal mijn man het wel jammer vinden dat Peter er niet meer is.

Een reactie plaatsen