Seks met mijn ex

Het is een zomerse dag, mijn vriend Mike en ik gaan naar het bos toe om samen een wandeling te maken met onze hond Joey. Het is druk in het park, altijd na een koude week te hebben gehad en het is eindelijk weer mooi weer. Samen wandelend door het park even langs de ijskraam staat mijn ex-vriend voor mijn neus. Na de laatste keer ( 2 jaar teurg) elkaar met ruzie gezien te hebben gaf het mij een apart gevoel. Hij draait zich om na het kopen van zijn ijsje en keek mij recht in mijn ogen aan. Ik wist niet wat ik moest doen, moest ik hem gedag zeggen? Het moet maar dacht ik en ik zei hee tegen hem. Hij groette mij terug en vroeg hoe het mij ging. Ik zei dat het goed ging met mij en dat ik samen met mijn nieuwe vriend ben. Hij wenste mij een fijne dag en liep met zijn vriend weg.

Een half uur later zie ik een bericht op mijn smartphone verschijnen. ‘’Nelson: Wat zie jij er goed uit na twee jaar zeg.’’ Ik wist niet wat ik moest reageren en zei alleen maar ‘’Bedankt’’. Hij vroeg of ik met hem wou praten over wat er de laatste keer gebeurd was, omdat hij er nog steeds mee zit en het graag uit gepraat wilt hebben. Ik had daar totaal geen zin in, maar toch heb ik het gedaan.

Hij haalde mij die avond op in zijn auto. Wij zijn naar de boulevaard gereden en zijn daar stil gaan staan. Hij gaf mij een kus op mijn wang en begon mij te knuffelen. Wat ben ik blij om jou weer te zien zei hij zachtjes. Ik was stiekem ook blij om hem te zien, want hij was tenslotte de liefde van mijn leven, met de nadruk op was.

Wij hebben gepraat over wat er die avond gebeurd was tussen ons en dat wij dat hadden kunnen voorkomen, misschien waren wij dan nog bij elkaar. Het voelde weer zo vertrouwd bij hem en ik kon het niet laten om met hem te zoenen. Eenmaal bij het zoenen begon die mijn broek los te maken en met zijn handen in mijn broek te gaan. Hij begon mij te vingeren en ik maakte zijn broek los om hem te trekken. Na een paar minuten trok hij zijn hand uit mijn broek en trok mijn hand weg van zijn piemel. Hij deed zijn broek dicht en ik deed dat maar ook. Hij zei niets en begon te rijden. Ik vroeg hem waar wij heen gingen, hij zei dat wij naar zijn huis gingen.

Aangekomend bij zijn huis liep ik met hem mee naar binnen, ik herken zijn huis nog precies zoals hoe het was toen wij samen woonde. Ik nam mij mee naar boven en begon mijn kleren gelijk uit te trekken. Hij deed zijn kleren ook uit en gooide mij op zijn bed. Hij begonnen mij te likken en ik genoot daar enorm van. Hij wist dat ik van likken hou en likte mij lang en lekker. Nadat ik klaar was gekomen deed hij zijn pik in mijn kut en begon mij zo hard als hij kon te neuken, dit had ik niet eerder meegemaakt. Hij pakte zijn handboeien en deed die bij mij om. Daarna pakte hij mijn haren vast en ging erop los. Kussend over mijn hele lichaam en onder tussen mij vingeren. Ik heb nog nooit zo’n lekkere seks met hem gehad. Vlak voordat hij klaar moest komen pakte hij mijn hoofd en stopte zijn pik in mijn mond en spuitte mijn mon en gezicht vol. Ik voelde mij helemaal goed bij hem en mijn eigen vriend had mij nog nooit zo geil gekregen. ‘’Ik wil je terug’’ zei hij toen hij mij naar huis brachtte. Ik wist daar geen raad bij.. Ik heb een leuke vriend met samen een hond en onze dochter Lena..

Een reactie plaatsen