Seks op het strand

Nadat ik vier jaar niet op vakantie was geweest, kon ik eindelijk weer eens weg. Ik had een nieuwe baan en daar kwam een heel goed loon bij kijken, dus ik kon heerlijk weg. Twee weken lang naar Spanje. Ik genoot er met volle teugen, ook al stond ik gewoon op een camping, want daar hou ik nou eenmaal van. Ik genoot van de zon, het mooie weer, het lekkere eten en van de heerlijke Spaanse vrouwen. Nou ja, om naar te kijken dan want er was 1 vrouw waar ik mee naar bed ben gegaan. Ze was Nederlandse maar had Spaans bloed en dat was te zien. Het was een adembenemend mooie meid met lange zwarte haren, bruine ogen en een door de zon getinte huid en ze heette Manuela.

Ik vond haar echt oogverblindend prachtig en ik wilde haar hebben. Gelukkig was het andersom ook zo. Ze zat de hele tijd achter mij aan en toen ze mij eindelijk te pakken had gekregen en we een beetje hadden gekletste en met elkaar op pad waren geweest, gingen we samen uit eten in ene leuk restaurantje in een dorp dat vlakbij de camping lag. Het was aan zee, dus toen we hadden gegeten, gingen we nog wat wandelen op het strand. Ze stond o peen gegeven moment stil en trok mij naar zich toe, waarna ze mij vol op mijn mond zoende. Ik opende mijn mond en voelde meteen haar tong bij mij naar binnen glijden. Manuela had er zin in, daar op het strand om precies te zijn. Het was al donker en er was verder niemand te bekennen, dus doken we vlak aan het water op het natte zand en begonnen we te vrijen. Haar handen vonden al snel de weg naar mijn broek, die binnen luttele seconden los was gemaakt. Ze deed haar topje uit en ik zag dat ze geen bh droeg. Ze deed haar Spaanse borsten om mijn lul heen en begon mij op die manier te bevredigen. Het was zalig, ik had nog niet eerder op zijn Russisch geneukt en ik vond het heel apart, vooral ook omdat ze zo nu en dan mijn pik los liet en mij af begon te zuigen, terwijl ze mij met haar mooie bruine ogen aankeek. Haar haren wapperden in de wind en ze speelde met mijn ballen, waarna ze mij helemaal achterover duwde, haar rok optilde en haar slipje opzij schoof. Ze liet zich heel langzaam over mijn leuter zakken en terwijl ik de branding kon horen, bereed ze mij alsof ik een paard was. Haar natte poes zakte om mijn dikke leuter heen en ik kon het haast horen soppen.

Ze kreunde zacht, leunde naar mij toe en zoende mij, terwijl ze door bleef rijden. Ik streelde haar lange zwarte haren en speelde met haar borsten. Na een kwartier intens genieten stapte ze van mij af en begon ze mij heerlijk af te trekken en zachtjes te pijpen. Door al die gevoelige aandacht kwam ik uiteindelijk heerlijk klaar. Ik spoot het sperma alle kanten op, volgens mij kwam er zelfs een beetje in haar haren terecht, maar gelukkig was het donker. Ik heb die laatste week nog flink met haar gevreeƫn en het was zalig. Ik heb haar nummer helaas niet gekregen, want zij vond dat het bij vakantieseks moest blijven. Wel jammer, want ik begon heel wat voor haar te voelen. Misschien kom ik haar nog een keer tegen, dan had het echt zo moeten zijn.

Een reactie plaatsen