Student verleid door hoogleraar

Als hoogleraar op de Hogeschool had Ralph al veel studenten zien komen en gaan. Natuurlijk is geen mens van hout gemaakt en waren er best wel eens studentes waarbij hij niet kon ontkennen dat zij een aantrekkelijk exemplaar vormde. Echter was hij nooit bevangen geweest van een van hen. Hij beschouwde zichzelf als een gelukkig getrouwde man en een goede vader.
Toch was er daar dat moment. Nadat hij haar vier jaar had gekend en lesgegeven op de Bachelor opleiding, was ze na slechts twee jaar al weer teruggekomen om ook haar HBO Master aan te gaan. Hij had haar leren kennen als een jonge meid net van de HAVO, maar ze was inmiddels uitgegroeid tot een jonge vrouw. Tijdens de hoorcolleges kwam ze vaak vooraan zitten. Altijd even ijverig, maar ook ontzettend vriendelijk en amicaal. Ralph betrapte zich erop dat hij haar koosnamen begon te geven als hij haar aansprak. “Wat is er, schatje” zei hij tegen haar als ze in de deuropening met een lieve glimlach stond om een vraag te stellen. Chantalle heet ze. Menigeen zou haar wellicht niet eens als aantrekkelijk benoemen. Ze was kort, wat mollig en donker haar tot haar schouders. Maar haar helblauwe ogen en charmante houding tegenover iedereen die ze aansprak waren de reden geweest waarom Ralph zichzelf op een dag betrapte intens gelukkig te worden van haar aanwezigheid.

Nu stond ze weer in de deuropening van zijn kamer. “Dag liefje, waar kan ik je mee helpen?” vroeg hij haar. Hij dacht haar een klein beetje te zien blozen terwijl ze speels met haar ogen rolde. Zijn ogen schoten snel naar haar heupen. Ze had een kokerrok aangedaan, nauwsluitend rondom haar voluptueuze heupen tot haar knieën. Daaronder kwamen twee korte kuiten en haar voeten op hakken, gehuld in een zwarte panty tevoorschijn. Haar torso was verhuld onder een peplum-truitje: zo’n shirt waarvan rond de middel extra stof rondom de heupen was gevormd. Ralph merkte dat zijn hart even sneller begon te kloppen. Iets wat de laatste tijd vaker gebeurde bij haar in de buurt. Hij begon verslaafd te worden aan haar aanwezigheid. Ze kwam binnen met twee papieren bekertjes koffie. “Zwart toch?” zij ze, terwijl ze ging zitten en haar eigen bekertje naar haar mond bracht. Ik knikte, hoewel ik eigenlijk altijd cappuccino uit de automaat haalde. Chantalle had slechts een korte vraag die Ralph ook snel beantwoord had. Maar Ralph hield haar in de buurt door aan haar te vragen hoe inmiddels de voortgang ging met de studie. Chantalle antwoorde: “Z’n gangetje. Geen achterstand en het gaat nu eigenlijk op rolletjes. Af en toe lijk ik nergens echt tijd voor te hebben, maar dat wist ik voordat ik aan de Master begon natuurlijk”. Uiteraard, dacht Ralph. Zij krijgt alles voor elkaar waar ze haar zinnen op zet. Lief, intelligent en ze heeft iets geheimzinnigs. Ralph bleef even aan haar ogen versmolten voordat hij op zijn horloge keek. “Ja, ik ga even wat te eten halen beneden” zei hij. Chantalle keek op haar mobiel en lachte: “De tijd gaat veel te snel, eens kijken wat de kantine te bieden heeft.” Zij aan zij liepen ze naar de lift, met nog wat ‘small-talk’ om de stilte te doden als ze de werkende studenten aan de tafels voorbij lopen.
Maar in de lift viel de stilte. Een vreemde gewaarwording dat als twee mensen in een lift staan, hun blikken naar een dood punt verdwijnen en ze zich ongemakkelijk voelen om te praten, bedacht Ralph. Chantalle stond wat nonchalant met haar hand leunen op een stang aan de muur van de lift. Haar andere hand in haar zij rustend, haar heupen opzij geduwd en haar torso in een bocht. Ze keek naar de deur van de lift, in gedachten verzonken. Ralph zakte wat onderuit en liet ‘per ongeluk’ zijn hand even tegen de hare stoten. Haar blauwe ogen flitste snel naar de zijne en Ralph zag nu zeker dat ze bloosde. Ze schraapte haar keel en rechtte haar houding, waarna ze grinnikte toen Ralph vroeg: “Moet je nu van me blozen Chantalle?”. Ze knikte terwijl ze een lok haar achter haar oor streek en antwoordde: “Soms doe je dat met me als je zo naar me kijkt.” Een klein sprongetje ontwaakte in Ralphs maag. De spanning die hij voelde als hij in haar buurt was, ook zij voelde deze. De lift stopte en opende zijn deuren om een grote groep studenten op de 5e verdieping binnen te laten. Ralph maakte ruimte voor de studenten, door een stap dichter naar Chantalle te zetten. Hij ging vlak voor haar staan, zodat de studenten achter en naast hen terecht konden. Ze waren druk aan het praten over didactiek en wierpen totaal geen aandacht aan hen twee. Ralph merkte hoeveel warmte Chantalle uitstraalde nu hij zo dicht bij haar stond. Hij kon de sproetjes op haar neus tellen. Haar helblauwe ogen op de boord van zijn overhemd gericht. Ze was te verlegen, bedacht hij, om hem aan te kijken nu hij zo dicht bij haar stond. Hij genoot van dit moment, van het idee dat ze verstijft zou zijn van de spanning. Hij kon het niet laten om onopvallend zijn linkerhand, degene die het verst van de overige studenten was, even over haar hand en onderarm te strelen. Haar adem stokte terwijl ze op haar onderlip beet. Dat deed hem plezier. Ralph voelde een lichte zwelling in zijn broek opkomen. Voordat de studenten iets zouden vermoeden trok hij zijn hand weer terug en wreef even over zijn neus. Chantalle schraapte haar keel weer toen de liftdeur open ging op de begane grond en de studenten al pratend de lift weer uitliepen. “Eetsmakelijk” zie Ralph, terwijl hij een wat beduusde Chantalle achter liet in de lift.

Ralph gaf die avond college aan de tweedejaars studenten van de Bachelor deeltijdopleiding tot 21:00. Daarna zou hij in zijn kamer zijn materiaal uitprinten voor de volgende ochtend om daarna naar huis te gaan. Toen hij om 21:00 de lift uitstapte om de lege gang in te lopen richting zijn kamertje, zag hij Chantalle achter haar laptop ijverig werken met een kop thee in haar hand. Het was logisch dat ze daar zou zitten. De gang was vaak leeg rond dit tijdstip en haar kennende wilde ze nog een laatste paar zinnen schrijven voordat ze naar huis ging. Hij waardeerde haar ijverigheid. Ze leek hem niet op te merken, waarschijnlijk omdat ze een grote koptelefoon over haar hoofd had gezet en met een lichte frons naar haar laptopscherm keek.
Hij liep haar nonchalant voorbij richting het keukentje naast haar om zijn gezicht even te wassen en een grote slok water te nemen. Chantalle merkte hem op. Toen hij zich omdraaide, had ze haar koptelefoon afgedaan en keek hem, zoals altijd, vriendelijk aan. “Zit het er op voor vandaag?” Vroeg ze hem. Ralph glimlachte. “Jij weet ook niet van ophouden, of wel?” vroeg hij haar. Chantalle fronste en leek de vraag niet te begrijpen. Ralph wuifde naar haar laptop en verduidelijkte zichzelf: “Het is al over 21:00 en je bent nog steeds aan het werk.” Ze lachte. “Het werkt doet zichzelf niet. Ik wil graag over anderhalf jaar klaar zijn.” Ralph ging naast haar zitten om mee te kijken in haar laptop. Er stond al een flinke lap tekst met haar eerste deelvraag uitgewerkt. Datgene wat op het digitale papier stond werden door zijn ogen gelezen, maar zijn hersenen waren elders. Hij was tegen haar heupen aan gaan zitten en haar warmte straalde door zijn broekspijp tegen zijn been en Ralph rook haar zoete parfum. Zenuwachtig schoof Chantalle weer een lok haar achter haar oor terwijl ze afwachtte wat Ralph zou zeggen over haar onderzoek.
“Ziet het er een beetje goed uit?” vroeg ze. “Altijd” antwoorde Ralph niet-nadenkend terwijl zijn ogen de lijnen van haar hals volgde naar haar boezem. Chantalle knipperde met haar ogen toen ze hem aankeek. Ralph schrok even, niet wetende wat haar reactie zou zijn. Even ging er een moment voorbij waarin hij beangstigd was waar hij mee bezig was. Ze was zijn student en ze zou hier nog maanden rondlopen. Welke schande zouden hen te wachten staan als dit zou gebeuren? Chantalle werd rood. Hij besefte dat hij haar had aangestaard terwijl hij in gedachte was. Chantalle beet weer op haar lip. Oh, wat kon hij dat slecht hebben als ze dat deed. Opnieuw gromde er een zwelling vanaf zijn heupen. Haar warme hand lag opeens op zijn dijbeen. “Ralph?” vroeg ze aarzelend. Hij kon zichzelf niet meer bedwingen en vouwde zijn hand om haar kaak en duwde zijn lippen tegen de hare. Haar warme adem streek over zijn wangen terwijl ze gretig terug zoende. Ze opende haar lippen sneller dan Ralph. Haar tong gleed over zijn lippen, voordat hij de zijne opende om haar zoete tong te kunnen proeven. Tot zijn vreugde voelde hij haar handen richting zijn kruis gaan. Hij duwde haar van hem af en zei: “Niet hier op de gang. Kom mee.” Ze glimlachte ondeugend terwijl hij haar aan haar arm meesleurde naar zijn kamertje.
Ralph draaide de deur op slot en blindeerde zijn kamer van de gang met de luxaflexen. Toen hij zich omdraaide, was Chantalle op zijn bureau gaan zitten, met haar benen opzij. Haar contouren in het beetje daglicht wat nog door de hoge ramen naar binnen schemerde lieten haar volle heupen accentueren. Ralphs erectie was voltooid en zijn broek begon te trekken. Hij snelde naar haar toe en greep haar heupen stevig vast terwijl hij haar nek kuste en likte. Ralph werd gek van haar terwijl ze zachte kreunde van genot. Haar handen vonden de bobbel in zijn spijkerbroek weer en ze begon zijn riem los te maken. Eenmaal los, graaide haar handen in zijn onderbroek. Haar warme handen streelde zijn schaft. Ralph dacht door zijn knieën te zakken van genot. Hij wilde haar nemen. Hij trok haar van zijn bureau en duwde haar hardhandig om. Ze giechelde ondeugende en bukte voorover over zijn bureau. Langzaam trok hij haar kokerrok omhoog. Onder haar kokerrok verschenen de randen van haar stockings rond haar bovenbenen. Toen hij haar rok over haar billen trok, verscheen er een prachtige, volle, ronde kont gehuld in een kanten slipje. Ralph kreunde van opwinding. Hij liet een vinger langs de stof glijden, langs haar gleuf. Er ontsnapte een kreuntje uit haar mond. Hij schoof haar slipje opzij en streelde langs haar opening. Ze was al nat, wat heerlijk! Zijn natte vingers vonden haar clitoris en hij draaide voorzichtig rond het knopje. Chantalle duwde haar billen verder omhoog en fluisterde: “Oh Ralph…” Haar warme, natte goedje maakte zijn hand volledig nat. Ze was er meer dan klaar voor. Het lieve, ijverige meisje was een supergeile slet geworden. Ralph bracht zijn vingers naar zijn bond om haar te proeven. “Hmmmm.”
Hij haalde zijn warme kloppende penis uit zijn broek en duwde hem langzaam in haar kutje. Chantalle kreunde terwijl zijn stam naar binnen gleed. Ze draaide haar hoofd om hem schuin aan te kijken. Ralph boog voorover en fluisterde in haar oor: “Vind je dat lekker?” Chantalle knikte en sloot haar ogen terwijl hij begon te stoten. Hij duwde zijn lid diep bij haar naar binnen, zodat zijn heupen tegen haar billen kletste. Chantalle kreunde zachtjes en hield zijn bureau stevig vast. Ralph greep haar bij haar nek en duwde haar torso stevig tegen de tafel en begon nog harder te stoten. Haar warme, nauwe gangetje veranderde van bocht en stimuleerde zijn eikel nog meer. Hij begon te kreunen bij elke stoot. Chantalle genoot van zijn hardhandigheid, want haar plezier en genot was te horen in de kleine geluidjes die tussen haar lippen vandaag kwamen. ‘God, wat is ze geil’ ging er door Ralphs hoofd. Hij kon zich niet inhouden en gaf haar een klap op haar billen. Ze slaakte een gilletje van plezier. ”Oh, doe nog eens.” Smeekte ze. Ralph glimlachte terwijl hij zijn penis in en uit haar bleef stampen. Hij mepte haar nog eens. Weer een gilletje. Hij werd er wazig van in zijn hoofd en zweerde dat hij zou zijn klaargekomen, als ze hem niet met haar volle heupen naar achteren zou hebben geduwd om hem te stoppen.
Chantalle draaide zich om trok hem weer naar haar toe. Een geile tongzoen volgde toen ze hem beetgreep bij zijn lid en aftrok. “Ik heb altijd op je gegeild, weet je dat?” zei ze zachtjes tegen hem. Ralph opende zijn ogen en keek haar aan. Zijn hart klopte in zijn borst. Chantalle ging op haar knieën zitten en streelde zijn ballen toen ze zijn broek volledig naar de grond trok.. Haar kleine warme vingers wreven over zijn lies, ballen en schacht. Zou ze…? Nog voordat hij zich die vraag kon stellen, voelde hij haar warme lippen over zijn eikel glijden. Eerst heel voorzichtig, alsof haar lippen aan het ontdekken waren hoe zijn penis aanvoelde. Daarna sloot haar mond zich om zijn stamper heen en softe zachtjes.
Ralph greep haar hoofd beet bij haar haren. Eerst streelde hij haar zachtjes door haar haar terwijl ze hem pijpte. Haar warme speeksel droop om zijn penis als hij in en uit haar mond ging. Ralph kon zich niet bedwingen het tempo over te nemen. Hij balde zijn buist met haar haar tussen zijn vingers en bepaalde het tempo waarin haar lippen over zijn penis danste. Chantalle liet het gretig toe. Hij wilde zich dieper in haar mond voelen. Zou ze het toelaten?
Hij duwde haar hoofd langzaam dichter naar zijn buik. Hij voelde hoe haar neus zijn onderbuik raakte en zijn eikel achterin haar keel terecht kwam. Haar geile speeksel droop langs zijn ballen. Ze kreeg een kokhals reflex. Hij liet haar nog niet los. Na de tweede reflex trok hij haar weer naar achteren. Ze ademde diep in en slikte haar overtollige speeksel weg toen ze omhoog naar hem keek. Ralph wilde nog een keer. Toen ze weer op adem gekomen was duwde hij haar mond weer over zijn schaft. De rand van zijn ballen kwamen tegen haar kin toen hij weer voelde hoe zijn eikel in haar warme speeksel achter in haar keel klopte. Ze hield deze beter vol en hij stootte twee keer tot haar reflex weer opkwam. Hij liet Chantalle weer even op adem komen en liet haar los. Ze pakte gretig zijn penis weer vast en pijpte hem verder. Ze likte zijn ballen en rukte zijn harde staaf en zoog daarna weer aan zijn eikel. Ralph siste lucht tussen zijn lippen. Hij zou niet willen dat hij eerder zou komen dan Chantalle. Een echte heer zou deze geile slet eerst laten komen om daarna het werk af te maken.
Hij trok haar aan haar armen omhoog en begon aan haar truitje te trekken. Chantalle deed haar armen omhoog en onder haar truitje vandaag kwamen twee stevige borstjes, gehuld in een simpele BH tevoorschijn. Ralph gooide het truitje op de grond en sabbelde op haar borsten. Chantalle kreunde het uit toen hij haar linkerborst uit de BH trok en aan haar tepel zoog. Chantalle opende de sluiting van haar BH en Ralph hielp haar deze af te doen. Zijn handen paste perfect om haar borsten heen. Een prachtige cup C. Hij kneed haar ongeduldig terwijl Chantalle zijn overhemd wat onhandig los begon te knopen. Chantalle bukte om haar rok en slipje uit te trekken en stond uiteindelijk alleen nog aan haar stockings voor hem. “Ga weer op mijn bureau zitten.” beval Ralph haar. Ze gehoorzaamde en spreidde haar benen geduldig. Hij nam even een twee seconden om het beeld in zich op te nemen. Daarna wierp hij zich op haar en leidde met zijn hand zijn penis in haar gleuf. De warme kut omsloot zich weer om zijn penis en hij kuste haar borsten toen hij haar nam. Chantalle kromde haar rug en leunde achterover, steunen op haar handen achter haar. Ze kreunde op het ritme van het vullen van haar vagina. Ralph liet tegelijkertijd zijn vingers over haar klit schuiven, op hetzelfde ritme. Ze hijgde steeds luider en luider. Ze keek hem door haar halfgeopende ogen aan, maar gooide toen haar hoofd in haar nek en kreunde luid toen haar orgasme ontwaakte uit haar heupen. Ze kronkelde en als een rodeorijder deed Ralph moeite om zijn penis in haar te houden terwijl hij haar benen vasthield.
Nu was het zijn beurt. Terwijl haar orgasme nog door haar lichaam wegebde, begon hij haar steeds harder te stoten. Het bureau begon langzaam een stukje naar achteren te schuiven bij elke keer dat hij zijn harde penis naar binnen schoof. Chantalle wierp zichzelf omhoog en begon hem zachtjes in zijn nek te bijten terwijl Ralphs extase begon te groeien bij elke ram. Haar zachte borsten schuurde zachtjes langs zijn borst en tepels. Zijn harde penis klopte steeds harder. Toen, vanuit zijn lenden, schoot zijn orgasme door zijn benen, heupen en buik naar zijn penis, als een vuurwerk door zijn lichaam. Het enige wat in Ralphs hersenen speelde, was het intense genot van het orgasme. Hij kreunde hard en zijn sperma vulde haar warme kut. Hij stootte nog een paar keer en sidderde. Chantalle hijgde van plezier en zocht zijn blik. Toen Ralph bij zinnen kwam, keek hij haar in haar helblauwe ogen en lachte. “Wat ben jij geil.” fluisterde hij. Chantalle kuste zijn oor. De intercom van het gebouw ging af en een chagrijnige vrouwenstem luidde: “Beste studenten en medewerkers, over 10 minuten wordt het gebouw afgesloten. U dient het gebouw zo spoedig mogelijk te verlaten. Dankuwel voor uw medewerking.”

Een reactie plaatsen